Concert Paco Ibáñez

Paco Ibáñez arriba a Formentera, dins el marc del Barnasants, per presentar la nova gira internacional amb què ha recorregut les grans ciutats europees i d’Amèrica llatina.

“¡Nos queda la palabra!”

Convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, internacionalista i ambaixador de la poesia al món, l’artista ofereix un concert que és una proposta d’amor i dignitat, creant un espai on reivindica l’humanisme davant de la barbàrie del s. .XXI. Vestit de negre, guitarra a la mà i envoltat d’excel·lents músics, sobre un escenari de bella i sòbria escenografia, Paco Ibáñez ens regala cançons d’amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, que embolicades amb els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristesa, però també la il·lusió, l’amor i l’esperança…

Paco Ibáñez es converteix en protagonista del que canta i converteix en protagonistes els qui escolten, que se senten acompanyats en la seva resistència per la dignitat personal i col·lectiva. La seva veu obre per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia… la porta de la llibertat! Al recital hi trobarem una eclosió de belles cançons que aquest any veuran la llum en nou disc, així com les reedicions dels seus àlbums més emblemàtics. El concert serà l’obertura del Barnasants a Illes Balears.

Dissabte, 4 de febrer 20:30h

Entrada: 7€ (50% descompte entrada reduïda)

Concert Paco Ibáñez