El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que a partir d’avui es posa en marxa la web d’adquisició d’entrades en línia: www.entradesformentera.cat. En aquest domini es poden adquirir les entrades dels espectacles, actes culturals i sessions de cinema que es faran a la Sala de Cultura-Cinema a partir del pròxim cap de setmana, és a dir, a partir del divendres 23 d’abril.

“Aquest cap de setmana la compra d’entrades per al cinema es farà a la taquilla mitja hora abans de cada sessió, com s’havia fet fins ara, el pròxim cap de setmana ja es podrà fer també a través de la web d’adquisició d’entrades. Oferim aquesta nova eina digital amb la qual ens adaptem a les noves tecnologies per donar resposta a la creixent demanda de públic que hi ha en els actes culturals”, segons ha explicat la consellera de Cultura, Susana Labrador.

“A més, la web ens ajudarà a organitzar més fàcilment la reserva d’entrades dels espectacles teatrals que es fan a la Sala de Cultura-Cinema i que per motius covid tenen ara aforament limitat”, ha afegit la consellera. Cal destacar que es seguirà oferint l’opció de comprar entrades a taquilla mitja hora abans de cada espectacle sempre que no hagin estat exhaurides.

entradesformentera.cat
El portal és modern i intuïtiu. Per poder realitzar les adquisicions d’entrades d’una manera còmoda i àgil. Amb les entrades digitals es facilita un codi QR que serveix per poder accedir a la sala sense haver de portar el paper imprès, generant també un benefici al medi ambient. A la web també es troba la informació actualitzada de la cartellera del cinema i dels altres espectacles així com informació de promocions, entre d’altres.

D’altra banda, hi ha un enllaç a la web d’agendaformentera.cat, que també ha estat modernitzada durant aquest 2021. “Aquestes dues accions, juntament amb la creació d’un butlletí setmanal informatiu dels esdeveniments i actes culturals persegueixen”, segons ha explicat Susana Labrador que “el món cultural de Formentera sigui accessible per tothom de manera fàcil, còmoda i ràpida”.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 Comentaris

 1. Sergi Ramiro 19 d'abril de 2021

  Bon dia Voldria una entrada per al concert d'Imaràntia. Gràcies

  1. Administrador Web 19 d'abril de 2021

   Hola Sergi, Bon dia Tens que fer la reserva a través de la web: https://entradesformentera.cat/espectacles/imarantia/

 2. Esperanza Jiménez Bestard 20 d'abril de 2021

  Bon dia. Voldríem una entrada perl concert de Imaràntia. Gràcies. Esperanza Jiménez Bestard.

  1. Administrador Web 20 d'abril de 2021

   Bon dia Esperanza, Tens que fer la reserva a través de la web: https://entradesformentera.cat/espectacles/imarantia/