Alte Liebe | MÚSICA DE CAMBRA

Trio Borea

Dissabte, 24 de setembre 20h

Durada: 80 minuts

 

  • LLOC: Sala de Cultura (CINEMA)

Preu: 7€ / 50% de descompte entrada reduïda  

trioborea

Alte Liebe és una peça audiovisual digital i interactiva que reuneix la vida i l’obra de tres grans músics del segle XIX. Gràcies a aquest nou format de concert, l’espectador podrà fer una immersió total en aquesta història. L’espectacle es converteix en una aventura per a diferents públics d’una manera molt accessible.

Bórea és un grup de música de cambra fundat el 2019 amb l’objectiu d’explorar el desenvolupament de nous models d’interacció amb el públic. El grup està format pels gallecs Brais González Pérez, piano; Julia Caro Trigo, cello, i la violista mallorquina Clara Mascaró Nadal. Al concert s’interpretaran algunes obres dels compositors Robert Schumann, Clara Schumann i Johannes Brahms, que estaran enllaçades a través d’una narració basada en els seus documents epistolars i arranjades per a la formació pel pianista i compositor Brais González.

El juliol de 2021, Trio Bórea ha realitzat diferents residències artístiques (Baltais Fligelis a Letònia i Brahmshaus a Baden-Baden, Alemanya), on ha dut a terme el seu projecte i l’ha presentat a Europa. Des de 2020, la formació ha rebut el suport de diferents entitats, entre elles la Unió Europea amb el prestigiós programa d’ajudes i-Portunus o Salzburg Stadt.

Recentment, el trio ha set guardonat amb el Premi Café Bauhaus, atorgat per l’European Union Youth Orchestra.

Vídeo