BRAMS, 30 ANYS. BAULA RERE BAULA.

Concerts de Barnasants

Dissabte, 5 de febrer 20:30h

 

  • LLOC: Sala de Cultura (CINEMA)

Preu: 7€ / 50% de descompte entrada reduïda  

Brams

Barnasants presenta Brams, 30 anys. Baula rere baula.

El concert és una producció pròpia de Barnasants, amb què es vol homenatjar el grup en el 30è aniversari del seu primer disc, com a peça clau generacional entre la Nova Cançó i els grups reivindicatius emergits les darreres dècades.

Després d’haver estrenat espectacle a l’Hospitalet de Llobregat, Formentera rebrà la mítica banda de rock i ska catalana Brams, que s’acompanyaran a l’escenari de convidats Gerard Quintana (Sopa de Cabra), el cantautor i exmembre del grup folk eivissenc UC, Isidor Marí; la històrica formació Aires Formenterencs, els cantautors de la nostra illa Maria José Cardona (Imaràntia) i Genís Campillo (Santgenís) o la rapera valenciana Tesa. D’aquesta manera, es vol fer l’homenatge extensiu a les tres generacions i a tots els cantautors d’arreu dels territoris de llengua i cultura catalanes.

  • Per a tots els públics
  • Durada: 90 minuts
  • Preu reduït per a cinema i espectacles :   50 % de descompte per a persones en situació d’atur, autònoms sense activitat , jubilats, menors de 25 anys, famílies monoparentals, i famílies nombroses

Vídeo