NATANAM. Dansa contemporània

Companyia DA.TE Danza

Dissabte, 26 de novembre 18h

Durada: 50 minuts

 

  • LLOC: Sala de Cultura (CINEMA)

Preu: 4€ / 50% de descompte entrada reduïda  


atanam

El dissabte 26 de novembre, a les 18.00 h la Sala de Cultura (Cinema) acollirà l’espectacle de dansa familiar Natanam, guanyador del Premi Feten 2021 a l’apropament de la dansa a la primera infància.

En aquest espectacle de dansa contemporània, Natanam, apareixen dos intèrprets, dos amics, dos còmplices que es troben en una sala de jocs. Descobreixen que hi ha aigua, foc, vent i terra ordenats i a la seua disposició, i la sala pot convertir-se en una platja, un desert, la mar.

Els protagonistes troben molta terra i sal, amb les quals dibuixen en terra mentre canten i reflexionen sobre on van les coses que desapareixen. “Conversen sobre el món i les persones, que són com focs grans, al·lots i focs de tots els colors; dialoguen amb la paraula i també amb els seus cossos en l’espai”, exposen els artistes.

“Natanam” significa dansa en sànscrit, i aquest és el punt de partida de l’espectacle: “oferir als més petits, a la primera infància, un espai i un temps de sensacions a partir de la puresa de la dansa”, expliquen des de la companyia.

 

La companyia DA.TE Danza

DA.TE Danza fa més de vint-i-tres anys que crea, produeix i exhibeix espectacles de dansa contemporània, dansa-teatre i teatre amb objectes dirigits a públic infantil i adolescent, des de la primera infància fins a l’adolescència.

Tots els projectes de la companyia compten amb la col·laboració estable de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música, que pertany al Ministeri de Cultura i Esport del Govern d’Espanya, i amb l’Agencia Andaluza de Instituciones Culturales, de la Conselleria de Cultura i Patrimoni Històric de la Junta d’Andalusia.