SEX TOY | Espectacle per a adults

Companyia de Teatre Towanda Rebels

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Dissabte, 25 de novembre 20h

Durada: 95 minuts

 

  • LLOC: Sala de Cultura (CINEMA)

Preu: 7€ / 50% de descompte entrada reduïda

Queden 234 espais lliures.

Sex Toy és una obra escrita, dirigida, produïda i distribuïda per dones des d’una perspectiva feminista, avalada per la trajectòria i el compromís polític de les activistes feministes Towanda Rebels, que s’embarquen en la creació d’aquest espectacle amb vocació política i artística de la seva productora Purple Trama.

La nostra proposta teatral té com a premissa la visibilització i la denúncia de la situació de la dona a les societats actuals. Partim de l’individual, de l’experiència pròpia, per créixer i dirigir-nos cap a allò col·lectiu, apel·lant a les mateixes qüestions que un moviment feminista cada cop més fort està posant sobre la taula i lluitant per canviar.

La idea de la dona com a mer objecte estètic i sexual és l’eix central de la proposta, en què també s’aprofundeix en temes com la cultura de la violació, la pornografia, la prostitució i la socialització femenina. Per tal que les i els espectadors hi participin activament, l’obra ve acompanyada d’una trobada amb el públic, en què les actrius comparteixen la seva experiència durant el procés creatiu.

Un elenc multicultural i multidisciplinari enriqueix la proposta artística. Les artistes que donen vida a Sex Toy són: Isadora Söderström, actriu especialitzada en teatre gestual i performatiu; Alice Pertuz, cantant, actriu i ballarina; i Margarita Hardessen, actriu xilena coneguda pel seu pas per la sèrie juvenil ‘L’amor el maneig jo’. Completen l’elenc les anteriorment citades Towanda Rebels, les actrius i comunicadores Zua Méndez i Teresa Lozano. Signa la direcció de l’espectacle Áurea Martínez Fresno, reconeguda dramaturga i directora de teatre.

Vídeo