El proper dissabte, 26 de novembre

NATANAM. Dansa contemporània

Dissabte, 26 de novembre 18h

Durada: 50 minuts

LLOC: Sala de Cultura (CINEMA)

Preu: 4€ / 50% de descompte entrada reduïda

El dissabte 26 de novembre, a les 18.00 h la Sala de Cultura (Cinema) acollirà l’espectacle de dansa familiar Natanam, guanyador del Premi Feten 2021 a l’apropament de la dansa a la primera infància.

En aquest espectacle de dansa contemporània, Natanam, apareixen dos intèrprets, dos amics, dos còmplices que es troben en una sala de jocs. Descobreixen que hi ha aigua, foc, vent i terra ordenats i a la seua disposició, i la sala pot convertir-se en una platja, un desert, la mar.

Els protagonistes troben molta terra i sal, amb les quals dibuixen en terra mentre canten i reflexionen sobre on van les coses que desapareixen. “Conversen sobre el món i les persones, que són com focs grans, al·lots i focs de tots els colors; dialoguen amb la paraula i també amb els seus cossos en l’espai”, exposen els artistes.

“Natanam” significa dansa en sànscrit, i aquest és el punt de partida de l’espectacle: “oferir als més petits, a la primera infància, un espai i un temps de sensacions a partir de la puresa de la dansa”, expliquen des de la companyia.