Mostra

MOSTRA AJORNADA per motius sanitaris

 

La Mostra està organitzada per Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears i el Consell de Formentera.

1- Divendres, 14 gener

11.00 h Centre de Dia

CONTES PER VOLAR BEN AMUNT. Narració oral i corporal

Lletra encantada (Balears)

Per als usuaris del centre

Durada: 45 minuts

 Contes per volar ben amunt és un espectacle de la companyia Lletra encantada, amb Raquel de Manuel Mur, cocreadora i dinamitzadora de la narració.

És un espectacle de narració oral i corporal de relats i cants antics, i reinventats. Aquesta obra, que té una durada de 45 minuts, és per als usuaris del Centre de Dia, els quals podran gaudir-ne al mateix centre a les 11.00 h.

2: Divendres, 14 gener

17.00 h Punt de Lectura de Sant Ferran

EL VAIXELL VERMELL. Narració oral i corporal

Lletra encantada (Balears)

Per a tots els públics.

Durada: 45 minuts

Entrada gratuïta

El vaixell vermell  és un conte de la companyia Lletra encantada, amb Raquel de Manuel Mur, cocreadora i dinamitzadora de la narració. Relata un viatge per un oceà i una illa màgica, una trobada vora una foguera per compartir cants, històries, humor i àlbums il·lustrats. És un taller de creació col·laborativa d’històries entre tothom.

Aquest espectacle és per a tots els públics, l’entrada és gratuïta i sense reserva prèvia. Tendrà lloc al Punt de Lectura de Sant Ferran a les 17.00 h, amb una durada de 45 minuts.

 

3: Dissabte, 15 de gener

18.00 h Sala de Cultura (Cinema)

L’AVENTURA D’AVORRIR-SE. Titelles

Cia. L’Estaquirot Teatre (Catalunya)

L’aventura d’avorrir-se és un espectacle de titelles de la companyia L’Estaquirot Teatre. Té com a protagonista na Rita, una nena que tot i tenir molts jugarois, sempre s’avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa de l’àvia, amb un simple aneguet de goma comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació al món dels colors, i descobrirà personatges sorprenents… Recomanat per a tots els públics, es podrà veure a la Sala de Cultura (Cinema) a les 18.00 h. Té una durada de 50 minuts.

 

4: Diumenge, 16 de gener

18.00 h Sala de Cultura (Cinema)

VOLEN, VOLEN. Dansa i circ

Volen Volen és un espectacle de la companyia Mariantònia Oliver. Dansa i circ s’uneixen per desenvolupar un llenguatge sense paraules, basat en la manipulació d’objectes i el moviment. Un joc coreogràfic càlid que busca estimular les emocions dels infants i potenciar-ne la creativitat a través dels globus, que evoquen els moments més importants de la infantesa. L’espectacle està recomanat a partir de 3 anys, i es podrà veure a la Sala de Cultura (Cinema) a les 18.00 h. Té una durada de 35 minuts.

Mostra