La pàgina web www.entradesformentera.cat és titularitat de Consell de Formentera i compleix amb els requisits derivats de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, de el Reial decret llei 13/2012, de 30 de març, així com de les obligacions d’informació a l’usuari prevista en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Dades identificatives

Nom: www.entradesformentera.cat
Població: Formentera
Província: Illes Balears
Correu electrònic: reserves@conselldeformentera.cat
URL: www.entradesformentera.cat

Nota legal

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’accepta que les dades personals aportades en la web, o qualsevol altra dada facilitada a www.entradesformentera.cat per al seu accés a alguns dels serveis siguin incorporades a fitxers titularitat de www.entradesformentera.cat, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats a la web, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració, així com per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic o bé per qualsevol altre mitjà, de novetats, productes i serveis relacionats amb www.entradesformentera.cat. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o d’un mitjà equivalent, es consent expressament l’enviament de publicitat a través d’aquest mitjà.

El web www.entradesformentera.cat es compromet a complir l’obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-les amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i altra legislació aplicable.

Els camps que contenen un asterisc (*) s’han d’emplenar obligatòriament, en ser la informació mínima exigible per gestionar la informació sol·licitada. Sense aquesta informació seria impossible desenvolupar el servei sol·licitat. La resta dels camps són de resposta facultativa.

L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, i www.entradesformentera.cat es reserva el dret a excloure dels serveis registrats a tothom que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en dret.

En qualsevol moment es podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les pròpies dades, mitjançant un escrit, acreditant la identitat mitjançant fotocòpia del DNI, i especificant el dret a exercitar, a: www.entradesformentera.cat

Normativa sobre l’ús de galetes

Aquesta Política de Galetes és part integrant de l’Avís Legal i la Política de Privacitat de www.entradesformentera.cat . L’accés i la navegació en el lloc, o l’ús dels serveis d’aquest, impliquen l’acceptació de les Condicions Generals establertes al nostre Avís legal i, per tant, de la Política de Privadesa i Política de Galetes. Per favor, llegiu-lo atentament.

Us agraïm que ens visiteu. Volem que la vostra experiència en el lloc sigui la millor possible i, per aquest motiu, hem escrit aquesta Política de Galetes de la forma més transparent.

Què és una galeta?

Les galetes són arxius que contenen petites quantitats d’informació que es descarreguen en el dispositiu de l’usuari que s’utilitza quan visitau un lloc web. La seva finalitat principal és reconèixer l’usuari cada vegada que accedeix a www.entradesformentera.cat, i aquest fet ens permet millorar la qualitat i la usabilitat del nostre web.

Les galetes són essencials per al funcionament d’Internet; no poden danyar l’equip / dispositiu de l’usuari i, si es troben activades en la configuració del vostre navegador, ens ajuden a identificar i resoldre possibles errors de funcionament de www.entradesformentera.cat.

 

Tipus de galetes

Hi ha diferents tipus de galetes. Totes treballen de la mateixa manera, però tenen petites diferències:

  • Galetes de sessió. Les galetes de sessió duren només per la durada de la vostra visita i s’esborren quan tancau el navegador. La seva finalitat principal és identificar el tipus de dispositiu, donar suport a la seguretat del lloc web o la seva funcionalitat bàsica. No contenen informació personal que ens permeti identificar una persona.
  • Galetes persistents o permanents: s’emmagatzemen en el disc dur del dispositiu i la nostra web les llegeix cada vegada que feis una nova visita a www.entradesformentera.cat; posseeix una data de caducitat o expiració determinada, transcorreguda la qual la galeta deixa de funcionar. Ens permeten identificar les vostres accions i preferències; analitzar les visites i ens ajuden a comprendre com arriben els usuaris a la nostra pàgina i millorar els nostres serveis.
  • Galetes de funcionalitat: permeten a www.entradesformentera.cat recordar decisions adoptades per l’usuari, com ara l’identificador. La informació que recull aquestes galetes és anònima (és a dir, no conté ni el vostre nom, adreça o altres dades).
  • Galetes de tercers. Les galetes de tercers són les galetes que instal·la un lloc web que no és el que estau visitant; per exemple, les usades per xarxes socials (com Facebook) o per complements externs de contingut (com Google Maps). A més, algunes empreses de publicitat fan servir aquest tipus d’arxius per realitzar un seguiment de les vostres visites a cada lloc en què s’anuncien.
  • Galetes analítiques: són galetes que tenen per finalitat el manteniment periòdic i garantir el millor funcionament i servei a l’usuari; recopilant dades de la vostra activitat.

Ús de galetes per part de (www.entradesformentera.cat)

Mitjançant l’accés a www.entradesformentera.cat, acceptau de manera expressa que puguem usar aquest tipus de galetes en els vostres dispositius. Si desactivau les galetes, pot ser que la vostra navegació per www.entradesformentera.cat no sigui òptima i algunes de les utilitats que disposa www.entradesformentera.cat no funcionin correctament.

  1. a) Galetes de t Galetes de Google Analytics

El lloc utilitza el servei Google Analytics, que és prestat per Google, Inc., entitat té l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”).

Google Analytics utilitza galetes per ajudar-nos a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc. La informació que genera la galeta sobre el vostre ús del lloc (incloent la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els seus servidors d’Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del vostre ús del lloc, recopilant informes de l’activitat del lloc i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la vostra adreça IP amb cap altra dada que disposi Google.

Podeu rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del vostre navegador. No obstant això, si ho feis, pot ser que no pugueu utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc. En utilitzar aquest lloc consentiu el tractament la vostra informació per Google en la forma i per als fins dalt indicats.

Nom de les galetes:

_utma

_utmb

_utmc

_utmv

_utmz

Propòsit de les galetes

Aquestes galetes de Google Analytics generen un identificador d’usuari anònim, que és el que s’utilitza per fer un recompte de quantes vegades visita www.entradesformentera.cat l’usuari. També registra quan va ser la primera i l’última vegada que va visitar la web. Així mateix, calcula quan s’ha acabat una sessió, origen d’usuari i paraula clau.

Configuració de l’usuari per evitar Galetes

Des de www.entradesformentera.cat i en compliment de la normativa legal vigent, posam a la vostra disposició la informació que us permet configurar el vostre navegador / navegadors d’Internet per mantenir la vostra privacitat i seguretat en relació a les galetes. Per això, us facilitam la informació i enllaços als llocs de suport oficials dels principals navegadors perquè pugueu decidir si voleu o no acceptar l’ús de galetes.

Així, podeu bloquejar les galetes a través de les eines de configuració del navegador o bé podeu configurar el vostre navegador perquè us avisi quan un servidor vulgui guardar una galeta:

Si utilitzau Microsoft Internet Explorer, en l’opció de menú Eines> Opcions d’Internet> Privadesa> Configuració. Per saber més visita http://windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/block-or-allow-cookies i http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to- manage-galetes-in-internet-expl orer-9.

Si utilitzau Firefox, en l’opció de menú Eines> Opcions> Privadesa> Galetes. Per saber més visita https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios -web

Si utilitzau Chrome, a la secció d’Opcions> Opcions avançades> Privadesa. Per saber-ne més http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Si utilitzau Opera, en l’opció de Seguretat i privadesa, podreu configurar el navegador. Per saber-ne més, visitau http://www.opera.com/help/tutorials/